Què és el Musart?

Iniciat el curs 2017-2018, musART és un projecte del Col·legi Maria Rosa Molas de Reus basat en dos objectius principals: convertir l’escola en un museu i posar en valor el món de l’art en el seu sentit més ampli.

musART neix de la proposta d’un grup de professors del Cicle Superior de Primària, membres del Departament Artístic del centre, que es marca com objectiu implicar l’alumnat i el professorat perquè visquin immersos en un espai museístic. En aquesta proposta s’hi suma la resta de cicles de primària, d’infantil, de l’ESO i de Cicles Formatius de Grau Mitjà adquirint, el projecte, un caràcter interdisciplinari i transversal. Aquest caràcter no és només per la implicació de tots els cicles sinó pel fet que, a banda de Visual i Plàstica, també hi ha implicades les matèries de Català̀, Castellà, Anglès, Ciències Socials, Matemàtiques, Tecnologia i Informàtica.

El resultat final ha esdevingut una exposició d’obres realitzades per l’alumnat del Col·legi Maria Rosa Molas de Reus.

El projecte vol respondre a la necessitat de treballar cooperativament i en clau d’innovació metodològica. És per això que el projecte fomenta l’aprenentatge interdisciplinari i cooperatiu: des de Cicle Infantil i fins a l’ESO es treballa, des de Visual i Plàstica, artistes de tots els temps i el seu corrent artístic, incloent-t’hi un artista local per tal d’aproximar a tota la comunitat educativa, famílies incloses, el món artístic i cultural local.

inscripció visita guiada al Musart

Si vols visitar musART pots fer servir aquests formularis per fer una inscripció a la visita guiada.

Edicions anteriors de musART: